Suntem frumoase!

Doamnelor și domnișoarelor suntem toate frumoase. Indiferent de culoarea parului, de poziția socială, înălțime sau greutate suntem toate frumoase. Frumusețea este o calitate trecătoare, dar bunătatea rămâne mereu calitate supremă pentru un om. Așa că nu vă mai gândiți de două ori înainte să vă cumpărați ceva ce vă place sau să purtați ceva ce nu ați mai purtat de mult timp pentru că sufletul nu are nevoie de haine sau aparențe pentru a vă face superbe.

Femeile moderne se lasă seduse de aparențe și se ascund sub masca machiajului tot mai des. De ce apelați la produse cosmetice pentru a va simți frumoase? Aceste produse nu rezolvă nimic ci doar prelungesc aparențele până la un punct când nu vă mai puteți ascunde. Știu ca nu este tocmai un punct de vedere agreat de societatea noastră, dar haideți să gândim „outside the box”, haideți să fim frumoase fără ajutoare.

Puteți încerca pentru câteva zile să renunțați la acest obicei. La început o sa fie foarte greu, de aceea vă recomand să renunțați treptat la câte un produs în fiecare zi: gen astăzi mi-am propus să renunț la fardul de obraz..maine la rujul prea strident și tot așa. La finalul perioadei o să vă simțiți ciudat, ca și cum nu sunteți voi. Poate că este greu să vă recunoașteți așa pentru că obișnuința este greu de învins, dar sigur frumusețea este tot acolo. O să vedeți că cine sunteți nu se modifică, o să vedeți că așa cum haina nu face pe om nici machiajul nu va face mai frumoase. Cine sunteți cu adevărat vă vedeți în oglindă dimineața la prima ora și seara târziu, nu la mijlocul zilei când sunteți puse la patru ace și pregătite pentru orice. Sub toate cosmeticele vă ascundeți zilnic chipul, vă ascundeți frumusețea și tinerețea și anii și uitați că nu o să arătați asa bine toată viața..uitați că nici machiajele nu vă protejează complet de trecerea timpului..uitați că noi îmbătrânim orice ar fi iar când o să fim bătrâne cine ne mai vede frumusețea? Noi, doamnelor, noi o să ne vedem mereu frumoase prin ochii noștri și prin ochii celor dragi.

Cine vă iubește vă iubește oricum. Credeți-mă pe mine, o femeie care nu se machiază deloc și care nu se consideră cu nimic mai prejos față de o femeie care se machiază zilnic. Frumusețea mea este un atu, iar zâmbetul meu o completare Sunt frumoasă, sper să aveți curajul să fiți și voi!

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi