Să fim originali!

Vrei să faci un cadou inspirat unei prietene apropiate sau pur și simplu îți plac lucrurile originale? Ei bine, am ideea perfectă pentru tine. Poți face o brățară originală într-un timp foarte scurt pentru tine sau pentru a o da cadou cuiva, poți transforma un simplu bec într-un obiect decorativ pentru casa ta sau poți adăuga puțină lumină unui borcan. Putem fi creativi zilnic.

Brățara prieteniei:  luați ață colorată moulin pentru goblen( este ața din imaginea de mai jos) și grupați câte fire vreți și ce culoare doriți pentru a vă ieși o brățară superbă. Pentru exemplul de mai jos avem 8 fire dintre care 4 roșii și 4 albastre( puneți un fir roșu și unul albastru) cărora le veți face un nod și le veți prinde cu puțină bandă adezivă de o masă sau o suprafață cât mai dreaptă, Apoi faceți dublu nod cu câte 2 fire pe rând, lăsați firele acelea și continuați cu următoarele și tot așa până vă iese o brățară ca cea din imagine. Ideea e să mențineți despărțite cele 2 părți cu câte 4 fire și imediat ce terminați cu primele 4 fire de înnodat să porniți cu celelalte 4 fire dar din exterior. Modelul este un pic mai complicat pentru a vă ieși această inimioară, de aceea o sa vă pun mai jos și modelul standard al acestei brățări unde nu trebuie să despărțiți firele ci doar să înnodați până la capăt.

Model de brățară cu inimă:

Model simplu de brățară:

În următorul articol o să vă explic cum să dați culoare unui simplu borcan sau ce puteți face cu un bec ars. Sper să va încânte ideile mele și să le încercați și voi.

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi