Suntem copii indiferent de vârstă!

Vă mai aduceți aminte când eram copii și tot ce ne doream era să ne jucăm afară cu prietenii? Vă mai aduceți aminte când nu aveam nicio grijă? Vă mai aduceți aminte când nimeni nu avea telefon mobil și nici magazine de fițe? Vă mai aduceți aminte de copii care eram?

Anii trec și ne schimbă..dar putem ajuta noua generație să nu uite cum e să te joci frumos, cum e să vezi desene animate superbe și amuzante, cum este să ai o copilărie frumoasă. Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei noastre? Am pregătit o listă cu ce mi-am adus aminte că ne jucam când eram mici și nu mi-am putut oprii zâmbetul care mi se întipărise pe față:

 1. Șotronul;
 2. Pititea;
 3. Macao, Tabinet, Șeptică, Popa Prostu, Război;
 4. Rațele și vânătorii;
 5. Țările;
 6. Țară, țară vrem ostași;
 7. Flori, fete sau băieți;
 8. Lapte gros;
 9. Mima;
 10. Leapșa;
 11. Elasticul;

 

 

Copilăria e o stare fără vârstă, ea ține de infinit, este singură felie care topește întregul univers înconjurător, vârstă în care nu spaimele de moarte îl macină pe om, ci spaimele de care se înfioară și gâzele, parte și ele din acest întreg fabulos numit natură. Copilăria este seismograful care anunță cutremurele intime de mai târziu; în funcție de ea, omul se comportă într-un anumit fel când e matur, și nu altfel.  Petre Sălcudeanu

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi