Despre iubire!

 

Trăim într-o lume imperfectă unde iubirea nu mai înseamna ce a însemnat pe vremea părinților noștri, bunicilor, străbunicilor etc. Iubirea în vremurile acelea era romantică, era ascultătoare, era împăciuitoare. Iubirea nu o să fie niciodată perfectă, dar tumultul ei trebuie să ne ghideze întreaga viață.

Sunt încă bărbați calmi, dispuși să asculte, să aducă o floare acasă chiar și după ani buni de căsnicie, să te ia în brațe și să îți spună ca ești frumoasă, să te ajute sa crești frumos copii, să nu îți zică niciodată cuvinte urâte și mai presus de toate să te iubească toată viața. Iubirea trece prin etape diferite, dar mereu este superbă dacă există două persoane care să întrețină flacăra pasiunii, totuși nu înseamnă că la 60 de ani ne iubim ca la 20, dar iubirea frumoasă rămâne frumoasă indiferent de vârstă..indiferent de cum arăți sau ce fel de om ai devenit..iubirea ne menține tineri și mereu fericiți dacă știm să avem grijă de ea

Îmi vine mereu în minte filmul The Notebook de Nicholas Sparks pentru că personajul principal a spus la un moment dat faptul că nu a făcut nimic special în viața sa, nu a făcut lucruri memorabile și lumea nu o să își amintească numele lui, dar a iubit din toată inima o singură femeie toată viața lui și pentru el asta a fost mereu de ajuns. Sunt cuvinte care pe mine una m-au uns pe suflet și mi-am dat seama că asta mi-am dorit toată viața: să iubesc și să fiu iubită total, complet, amețitor, tumultos și cu multă pasiune.

Oameni frumoși iubiți frumos! Iubiți ca și cum fiecare zi ar fi prima! Iubiți de parcă tocmai l-ați întâlnit pe omul de lângă voi! Iubiți cu splendoarea dimineților calde de vară! Iubiți cu inventivitate și bucurie! Iubiți!

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi