Destinația Paris!

Parisul este o destinație superbă, un loc unde ai ce vedea, unde istoria și cultura culinară sunt cu totul speciale. Iubesc Parisul, este unul dintre orașele mele preferate, orașul meu de suflet, orașul meu de vis.

Mi-ar plăcea să mă plimb nestingherită pe străzile Parisului și la un moment dat să mă așez pe o bancă de unde să pot observa freamătul locuitorilor, să intru într-un restaurant și să mănânc ceva tradițional, să plec apoi și să mă mai plimb puțin iar apoi dintr-o cameră de hotel cu pervaz din acela lat să pot să citesc și să admir Parisul noaptea. Parisul e un loc romantic, un loc de unde poți scrie o carte sau poți să aprofundezi istoria lumii, un loc magnific de unde te întorci cu un bagaj intelectual mult mai bogat.

Vă propun câteva locuri superbe pe care le-ați putea vizita cu prima ocazia când ajungeți în Paris sau dacă sunteți deja acolo:

  1. Turnul Eiffel;
  2. Arcul de Triumf;
  3. Catedrala Notre-Dame;
  4. Luvrul;
  5. Muzeul Orsay;
  6. Champs- Elysees;
  7. Disneyland Resort Paris;
  8. Palatul de la Versailles;
  9. Palais Garnier;( sediul operei din Paris);
  10. Rue de Rivoli;

Îndrăznește să călătorești spre Paris, să te îndrăgostești de acest oraș și să guști puțin din stilul de viață al parizienilor, din mâncarea lor, din istoria lor, din stilul vestimentar și desigur din frumusețea locurilor ce compun acest superb oraș.

 

 

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi