Un simplu borcan sau obiect decorativ?

Ce puteți face cu un simplu borcan? Ei bine, știu că prima idee o să fie că puteți face murături pentru iarnă sau zacuscă sau orice altă mâncărică de genul..dar astăzi o să vă arat un mod total unic de a-l folosi. Ideea de frumos a apărut acum câteva sute de ani și s-a tot modificat de-a lungul anilor iar astăzi avem de-a face cu diferite forme de artă și decorațiuni care ne reprezintă,

Tot ce vă trebuie pentru ideea de astăzi este:

  1. un borcan;
  2. câteva scoici;
  3. o poză mică cu voi;
  4. puțină sfoară sau fundă colorată;

Cui nu îi este dor de vară? Eu una sunt înebunită după vremea frumoasă și după a merge la Mare…așa că dacă vă este dor de Mare vă sugerez să încercați acest obiect decorativ.

Tot ce trebuie să faceți este sa luați un borcan care îl aveți prin casă( mai măricel) și să puneți puțin nisip în el ( nu vă faceți griji dacă anul trecut nu ați adus cu voi puțin nisip din vacanță pentru că găsiți la orice magazin de decorațiuni în diferite culori), puneți câteva scoici și o poză mică cu voi înauntru și borcanul nostru decorativ este aproape gata. La final puteți pune capacul dacă vă place sau să îl lăsați descoperit, iar buza borcanului o puteți lega ca în imaginea de mai sus cu câteva steluțe de mare decorative și sfoară sau pur și simplu cu o fundă în culoarea voastră preferată.

Sper să vă placă ideea mea și să o încercați și voi, deoarece este un obiect decorativ unic și personalizat după preferințele voastre. Spor la treabă!

 

 

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi