Sunt ironică? Poate..

 

 

Am deschis televizorul zilele acestea și nu am putut sa găsesc nimic interesant sau educativ pe niciun post. Niciun canal nu difuza nimic de văzut, ca sa zic așa, peste tot numai politică sau știri de „scandal” așa că l-am închis după vreo 10 minute dezamăgită. De muzică nu mai zic, la radio se repetă aceleași melodii comerciale iar muzica adevărată niciodată nu pătrunde cu adevărat zidul acesta comercial.

Ca să pot să mă concentrez să scriu ceva trebuie să ascult muzica adevărată, muzică veche, muzică care nu e dată la radio sau tv pentru că este prea învechită, ca să pot să citesc ceva trebuie să fie o carte cu adevărat interesanta nu ce apare acum pe piață, ca să pot să fiu un om cu vocabular extins trebuie să am în casă un vocabular și nu să văd emisiuni de scandal care sunt difuzate mai nou la orice oră nu? Da, exact.

Eu una citesc ce îmi place și de obicei aleg cărți de la Emily Bronte, nu mă uit la emisiuni de scandal sau pur și simplu la emisiuni comerciale pentru că nu îmi plac și consider că nu am ce să învăț din ele, ascult radio și melodiile comerciale pentru că sunt peste tot dar acasă ascult melodii care au supraviețuit trecerii anilor cu brio, melodii ca Take my breath away, No woman no cry, melodii de la Bon Jovi( sunt prea multe care îmi plac), melodii de la Modern Talking etc.

Sunt ironică? Poate..dar trăim într-o lume complicată rău în ultima vreme, o lume unde este greu să mai identifici adevăratele valori pentru că nimeni nu le mai promovează, o lume rea pentru că a uitat să mai fie fericită, o lume complexă pentru că pune mai multă valoare pe ban decât pe om, o lume fără educație pentru că a uitat să mai investească în copii ei,

Vreau să cred că generația ce urmează o să trăiască mai bine ca noi, o să fie mai mulțumită de lucrurile mici ce o înconjoară, o să alerge mai mult după educație decât după bani, o să caute iubirea în locul lucrurilor materiale, o să creeze muzică adevărată, or să promoveze valorile nu incultura, o să facă teatrul și opera interesante, o să promoveze cititul în locul emisiunilor de scandal, o să fie mai plină de inspirație ca noi.

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi