Ești stăpânul destinului tău!

Fă un pas către tine și spune-mi cine ești? Pe cine vezi în oglindă în fiecare dimineață? Unde ai fost până acuma și pe cine ai luat în fiecare zi de mână? Ești un suflet rătăcitor sau te cunoști mult prea bine? Visezi să ajungi acolo unde destinul ți-a promis sau ai uitat să mai alergi pe strada speranței?Ai uitat poate ce gust are iubirea, ce frumoasă este fericirea, ce vise aveai, unde fugeai zilnic la prima oră din casă, ce îți doreai. Au trecut secundele, minutele, orele pe lângă tine. Ai fugit de toate…inclusiv de tine.

Ești confuz. De ce?

Sufletul îți este la fel oricât de des te-ai întreba cine ești. Ai planuri din care ai rupt bucățele și le-ai realizat. Ai speranțe de care ai răs și au trecut neobservate pe lângă tine. Fugi spre tot ce ți-ai dorit cu curajul că poți realiza orice, fă pași spre ce vrei să fi tu chiar dacă uneori lucrurile par prea grele.

Dacă nu poți să strigi spre visele tale, scrie-le pe o hârtie. Dă-le culoare, fa-le importante. Colorează-le cu ambiție și simte-le. Ai curajul să le conturezi și să le ștergi Ai curajul să pui punct și să o iei de la capăt. Simte picăturile de ploaie și razele soarelui. Nicio furtună nu o să poată stinge văpaia ochilor tăi.

Ai curaj! Ești propriul stăpân al destinului tău!

 

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi