Fericirea este o stare de spirit!

 

 

Libertate..un cuvânt complicat în societatea actuală. Oare de ce nu înțelege nimeni că suntem liberi încă de când ne naștem? Înțeleg că societatea dă impresia de libertate, dar oare este necesar să distrugem toată creativitatea omului de astăzi?

Cred că ideile ne bântuie, ne cheamă. Cred că avem obsesii despre ce putem realiza, ce putem avea, pe ce nivel ne pun aceste realizări în societate, cum or să ne vadă oamenii. Cine suntem noi acum că avem ce ne dorim și cine eram înainte să realizăm totul pas după pas? Ce ne-a schimbat? Oare mai realizam că ne corupem sufletele cu lucruri materiale?

Fericirea, clar, este o stare de spirit. Una extraordinară.

Am învățat să am răbdare.  Cu răbdare totul îmi iese chiar dacă nimeni nu mă crede în stare.

Nimeni nu este perfect.Eu sigur sunt departe de perfecțiune și tocmai imperfecțiunea asta face diferența într-o lume mult prea comodă și trasă la indigo.

Să ai inima plină de dragoste și căldură, să fii bun cu oamenii din jurul tău chiar și când ei sunt răi. Sa crezi în tine când nimeni nu crede. Să te ridici mereu când te simți împins la pământ. Să ai curajul să crezi în visele tale și în realizarea lor. Să găsești în orice dragoste și zâmbet. Nu uita să rămâi tu indiferent de situație. Nu uita să împarți din puținul sau multul tău.

Nu uita să fii om!

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi