De ce să mă mulțumesc cu banalitatea când am ocazia să fiu extraordinară?

Nu știu dacă talentul se naște odată cu noi sau dacă de-a lungul anilor ne agățăm de lucruri care ne plac, ne inspiră, ne bucură și le cultivăm până la rangul de pasiune. Pasiunile deseori se transformă în talent, iar talentul devine una cu noi. Nu am fost genul de om să cultiv nimic, nu m-am agățat nici măcar de pasiunea pentru citit. Nu am făcut nimic special, dar pot scrie. Presupun că dusă la extremă, afirmația că aș avea câtuși de puțin înclinație spre a scrie, mă transformă într-un personaj creat și cultivat de-a lungul anilor. Nu pot afirma, dar nici infirma. Presupun că am talent de spirit critic. Prin urmare, scriu.

Oamenii sunt asemeni castelelor de nisip, la prima vedere sunt frumoși, prezentabili și apoi la primul obstacol întâlnit se prăbușesc pentru a fi mai târziu iarăși construiți. Relațiile dintre ei sunt asemănătoare furtunilor.

Tocmai posibilitatea de a putea să îți împlinești un vis face viața interesantă. Nu uita să mergi până la capătul legendei tale personale…căutând fericirea. De ce să mă mulțumesc cu banalitatea când am ocazia să fiu extraordinară?

Uneori oamenii sunt cine sunt, uneori,  eu sunt mai mult decât par.

Tare m-aș bucura dacă în curând le-aș arăta oamenilor care nu au crezut în mine că din nimic se poate face ceva, din critici se construiește, din laude se adună ambiții iar din prieteni falși și sfaturi proaste se naște omul care trece și peste munți. Ca să ajungi un învingător mai întâi trebuie să crezi că ești unul pentru că un drum nebătătorit e adesea mai bun decât cel cunoscut de toți.

Este o junglă acolo afară și supraviețuiesc doar cei puternici . Ca să ai noroc în viață trebuie să fi prost, căci deșteptăciunea naște o anumită conștiință și un mod aparte de a trata lucrurile.

E ușor dacă vrei să încerci ceva nou, tot ce trebuie să faci este să schimbi povestea în care ai crezut de o viață cu una mai puțin realistă dar plină de ambiții. Visează. Ai putea să fi surprins, poate viața îți va da astfel tot ce ți-ai dorit vreodată.

Viața prețuiește sufletele sălbatice, oameni unici, frumusețea unui zâmbet născut din suflet nu din interes, dar oameni văd doar ceea ce vor să vadă. Dragostea se naște ca o flacără și nu știe să mistuie altfel decât intens și total iar eu sunt propria stăpână a sentimentelor mele!

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi