Sunt interesanta!

 

Sunt genul de om tolerant, dar cu limita. Nascuta intr-o zodie destul de complicata, as putea spune ca ma guverneaza nelinistea de cele mai multe ori. Scriu pentru ca imi place si pentru ca stiu cum sa o fac, vorbesc despre ce imi trece prin cap si ascult muzica ca sa ma simt inspirata. Imi plac chestiile ciudate pentru altii si sunt genul de om cu bun simt cand apreciez frumusetea lucrurilor si a oamenilor. Dau de mancare cainilor de pe strada cand ii vad ca musca din pungi de plastic de foame si clar sunt pro pentru a face bine oricui poti.

Nu stiu sa inteleg rautatea gratuita si clar ascult BUG Mafia pentru a ma binedispune. Nu imi place sa alerg dupa aer, dar imi place sa visez. Sper la bunastare si sa am mereu sanatoasa si fericita familia. Stiu ca mereu m-au atras lucrurile pe care nu le aveam pentru ca imi lipseau, dar multumesc pentru tot ce am. Sunt o tipa interesanta.

Am visat de mica sa am de toate. Am visat la lucruri pe care le-am atins intr-un final. Stiu ca totul este atractiv la prima vedere si intr-o zi toate chestiile astea materiale nu or sa mai conteze. Pana la urma conteaza sanatatea, intelegerea, fericirea. As minti daca acuma as spune ca nu vreau chestii stupide, materiale..dalea gen haine si telefoane…dar intr-o zi lumea asta nu o sa mai graviteze in jurul societatii aspectelor materiale.

Bun, dupa cum spunea sunt o tipa interesanta. Imi place abstractul. Ascult de 100 de ori o melodie daca imi place, iar daca imi place cu adevarat scriu pana nu ma mai opresc pentru ca ma inspira. Ador genul ala de oameni care ies in evidenta si nu le pasa de ce zic altii despre ei..eu nu am ajuns inca acolo pentru ca parerea altora inca ma impacteaza.

Am o mie de defecte, dar iubesc din tot sufletul meu cand o fac.Sunt genul care ma duc sa imi donez hainele pentru ca stiu ca altii chiar nu au bani sa isi ia. Sunt aeriana si uneori fac numai tampenii, dar am sufletul cald si stiu ca bunatatea invinge orice. Sunt multumita de ceea ce am si stiu sigur ca orice mi-as propune intr-un final o sa ating. Stiu ca iubirea e mai presus de toate si tocmai asta ma ridica in fiecare zi din pat si imi da putere. Fara iubire, dragii mei, nu sunteti nimic. Fara bunatate, nu sunteti oameni.

Sunt interesanta!

Sunt Interesantă

"Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci." Mahatma Gandhi